Start your engines

Op vrijdag 6 december, starten we richting de Noordkaap!

Iedereen is vanaf 7.30 uur welkom en wij halen voor 8.00 uur het “Roadbook” bij de incheck-desk in Café Noorderlicht. Om 8.15 uur is voor ons de laatste briefing van de organisatie, jullie challenges kunnen altijd tijdens de tocht nog worden toegevoegd.

Aansluitend zal om 8.30 uur het startschot worden gegeven voor de Noordkaap Challenge 2019. Het is een strak programma, dus zorg dat je op tijd bent.

Locatie: Café Noorderlicht
Adres: NDSM-plein 102, Amsterdam
Tijd: 7.30 – 8.30 uur

Jullie kunnen bij binnenkomst op de parkeerplaatsen voor bezoekers parkeren, de teams (wij dus) worden opgesteld recht voor Café Noorderlicht op het grote, afgezette terrein.

De finish op woensdag 18 december zal zijn in Apeldoorn, dat ligt perfect op de route vanuit Kopenhagen en is een prima tussenstop vop weg naar huis. Hier maken we de totaalopbrengst voor het goede doel bekend, er wordt door de organisatie een prijs uitgerijkt voor het team dat de meeste donaties heeft opgehaald én voor het team dat de vetste challenge onderweg heeft afgetikt!
Wij willen die bokaal voor de vetste challenge binnenslepen, dus geen ons die challenge en doneer op https://www.noordkaapchallenge.com/teams/94/maya-jeffrey